Naslovnica Zanimljivosti TRAJKOVIĆIMA TREBA 10.000 EURA MJESEČNO, A EVO KOLIKO TROŠE NA DADILJU: Đani...

TRAJKOVIĆIMA TREBA 10.000 EURA MJESEČNO, A EVO KOLIKO TROŠE NA DADILJU: Đani otkrio porodičnu tajnu…

63
0

TRAJKOVIĆIMA TREBA 10.000 EURA MJESEČNO, A EVO KOLIKO TROŠE NA DADILJU: Đani otkrio porodičnu tajnu…

Članovi porodice Trajković izazvali su burne komentare u javnosti kada su istakli da im je potrebno 10.000 eura na mjesečnom nivou.

Ipak, nijedan evro ne odlazi na dadilju, iako se snajka folkera Radiše Trajkovića Đanija – Nina, supruga njegovog starijeg sina Miloša, porodila prije skoro dva meseca.

– Nina i Miloš ne žive sa nama. Imaju svoj stan. Snajka je super, divna je i brižna majka, oboje vode dosta računa o bebi. Slađa i ja im pomažemo oko čuvanja unuka, kao i njeni roditelji koji dolaze svake druge sedmice iz Kragujevca u Beograd. Nemamo dadilju – otkrio je Đani za Alo.

– Moram da vam ispričam da je za Božić paricu iz česnice izvukao unuk. On je stavio ruku i ispostavilo se da je pogodio pravi dio pogače, znači biće kockar na dedu. Samo da ne povuče cuclu na mene – našalio se Trajković na račun svoje sklonosti ka piću.

– Volio bih da i moj drugi sin Marko ove godine postane tata. On je u dugoj i ozbiljnoj vezi, ali to je sve do njega, ako i on bude odlučio da se ženi mlad, neka bude kako on hoće. (pulsonline.com)

Prethodni članak(VIDEO) ORALI NJIVU PA NAŠLI ČUDAN KAMEN: Kad su saznali o čemu se radi NIJE IM BILO DOBRO…
Sljedeći članakDA LI ČE BITI TAKO?! KAKO ĆEMO PUTOVATI U INOSTRANSTVO OVE GODINE? Kovid-pasoši za putovanja van zemlje…