NAJBOGATIJA SRPKINJA UDATA ZA ŠEIKA IZ DUBAIJA OPET TRUDNA? ČEKA 4. DIJETE U 5. DECENIJI: Evo ko joj pomaže u kući

Nekadašnja mis Jugoslavije i supruga arapskog milijardera Saida Bin Draia, Jelena Bin Drai (41) navodno je u drugom stanju.

Ona i njen suprug Said Bin Drai imaju troje djece, a vijest da je navodno četvrto na putu obradovala je sve. Ona je navodno u ranoj fazi svoje četvrte trudnoće i strogo vodi računa da je iznese na najbezbedniji način.

Podsjetimo, Jelena je 2003. godine upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procJenjuje na dvije milijarde dolara. 2008. godine su se vjenčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica. Jelena i Said su 2010. godine dobili kćerku Asju, 2011. godine sina Hilala i 2013. godine sina Hamdana.

Kaže da joj je odgajanje djece izuzetno olakšala kućna pomoćnica i da otkad ima nju uspjela je da povrati normalan ritam života i uživa u svakodnevnim aktivnostima dok su djeca u školi.

Proglašena je za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta 1998. godine. Ušla je u istoriju jer je osvojila tri od pet titula na jednom izboru. Iste godine je na svjetskom takmičenju ostala bez plasmana. /Izvor: novi.ba/

Ostavite komentar