Naslovnica Zanimljivosti Danijela je umrla sa 18 godina jer nije znala da je trudna:...

Danijela je umrla sa 18 godina jer nije znala da je trudna: Tragična priča koja je zaledila njene prijatelje i porodicu!

136
0

Danijela je umrla sa 18 godina jer nije znala da je trudna: Tragična priča koja je zaledila njene prijatelje i porodicu!

Tragična smrt Danijele Džonas (18) čiji sin je i dalje u bolnici, desila zbog trudnoće za koju nije znala. Danijela je preminula ubrzo nakon što je rodila dječaka kojeg su njeni roditelji nazvali Deni.

Policija smrtan slučaj još uvijek vodi kao nerazjašnjen, dok je njen sin u bolnici. Ozi Godfrid otac dječaka, koji takođe ima 18 godina, objavio je na društvenim mrežama da je postao otac, ali da je slomljen jer Danijela ga nikad neće upoznati.

“Lični na majku. Borim se za ovog malog čovjeka, ne želim da i on ode”, napisao je Ozi.

Danijelina prijateljica rekla je da je u pitanju trudnoća za koju nije znala. Kako su rekli policijski službenici za “Mirror”, devjojka je stigla do bolnice nakon poziva koji je dobila Hitna pomoć, ali nije preživjela. Ozi i Danijela su bili u vezi dvije godine.

Nepoznata trudnoća je medicinski fenomen kada je test na trudnoću pozitivan, ali ne postoje simptomi specifični za ovo stanje. Po riječima stručnjaka događa se da neke žene u sedmom ili šestom mjesecu znaju da su u drugom stanju, pa čak i pred sam porođaj. Mada, navodi se do postoji simptomatika – menstrualni ciklus može da se odvija bez prekida u prvih nekoliko mjeseci, ali nakon toga postaje sve oskudniji i prekida se. (Žena Blic)

Prethodni članak(VIDEO) SNIJEG PREKRIO SAHARU: Pogledajte nevjerovatne prizore!
Sljedeći članak(VIDEO) KRAJ LJUBAVI, RASKINULI MAJA I ČORBA – ON JOJ SASUO SVE U LICE: Pogledajte njenu reakciju, u nevjerici!