Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Marija Šerifović o UDAJI: “Moja SVADBA će biti ili TRADICIONALNA ili...

(VIDEO) Marija Šerifović o UDAJI: “Moja SVADBA će biti ili TRADICIONALNA ili NA PLAŽI UZ KOKTELČIĆ!”

153
0

(VIDEO) Marija Šerifović o UDAJI: “Moja SVADBA će biti ili TRADICIONALNA ili NA PLAŽI UZ KOKTELČIĆ!”  

Poznato je da se stalna članica žirija popularnog muzičkog taskmičenja “Zvezde Granda”, Marija Šerifović, u poslednjih par meseci posvetila svom you tube kanalu i da nas često zasmejava novim snimcima.

Danas je rešila da u svom videu odgovori svojim pratiocima na pitanja koja su joj postavljali.

Kako navodi ona, ovo je prvi video u 2021. godini i iako se mislila da li da prekine sa novim zanimanjem, rešila je da ipak nastavi, budući da se na njenom primarnom poslu još uvek ništa ne dešava.

Kao i uvek u lepom raspoloženju, Marija je odgovorila na razna pitanja, a jedno od njih bilo je da li je ikada planirala da se uda.

– U venčanici? Pa kao jesam ali sam sigurna da će moja svadba biti ultimativno tradicionalna ili će biti plaža i neki koktelčić. I tako da sebi potpišem presudu – rekla je ona.

Da li bi volela da uskoro postaneš majka? – glasilo je sledeće pitanje na šta je ona kratko odgovorila – Sasvim sigurno da da, ali otom potom i polako.

Njene pratioce interesovalo je i to gde vidi sebe za deset godina na šta je ona odgovorila kako će tada imati 46 i da se nada da tada neće biti jutjuber kao i da bi volela da se iz susedne sobe čuje dečiji smeh ili plač.

Za sam kraj, ono što je verovatno mnoge interesovalo, jeste i Marijin emotivni status, te su je upitali i da li ima dečka na šta je ona dala potvrdan odgovor. /Foto: Instagram / Autor: K. Stanković/ Grand.online/

Prethodni članak(VIDEO) Džip izvučen iz Blidinjskog jezera: Prije nekoliko dana je propao kroz led
Sljedeći članak(VIDEO) “NAMERNO SAM PREBACIO TEMU!” Haos za crnim stolom zbog Kristijana i Aleks, istina izašla na videlo!