Policajac posvojio dječaka (8) kojeg je spasio od užasnog zlostavljanja

Kada je u policijsku postaju Poteau došao jedan od najgorih poziva o zlostavljanju djece, Bog je osigurao da na njega odgovori Jody Thompson. Ne samo da je spasio 8-godišnjaka od užasnog zlostavljanja, nego je Jody ujedno i posvojio tog dječaka.

U travnju 2015. Jody Thompson je taman parkirao auto pred policijsku postaju kada je stigao poziv.

Zabrinuti građanin je prijavio da se čini da jedan par pokušava ubiti svoje dijete. Budući da je bio bivši vojnik te je imao 16 godina iskustva na poslu, Jody je znao da situacija ne zvuči dobro. Odlučio je otići na mjesto zločina i pogledati o čemu je riječ.

„Mislio sam da bih trebao otići do mjesta poziva sa drugim policajcima ako mogu kako pomoći“, rekao je.

No ništa ga nije moglo pripremiti za užas koji ga je čekao iza kućnih vrata.

8-godišnjak pronađen u užasnom stanju
Jody Thompson i njegovi kolege su provalili u kuću te su pronašli prestravljenog 8-godišnjaka kojem su zglobovi na rukama i nogama bili vezani užetom.

Jadni je dječak, imenom John, bio prekriven modricama te je gotovo bio izgladnio do smrti. Taj je prizor Jodyju slomio srce.

No Jody nije slučajno odgovorio na taj poziv. Bog ga je tog dana doveo do svog budućeg sina.

„Kada sam ga vidio. Kada sam ga vidio u toj kući… znao sam“, rekao je Jody.

Dok su žurno prevozili Johna u bolnicu, Jody je ostao pokraj njega. Prestravljeni dječak je neprestano ponavljao: „Ubit će me“.

No policajac Jody to nije namjeravao dopustiti.

„Obećavam ti da te nitko više neće ozlijediti, sada si sa mnom“, rekao je Johnu.

Dok je John bio na intenzivnoj njezi, Jody je ostao s njim. Ubrzo je postalo jako jasno da je Bog povezao ovog zlostavljanog dječaka i policajca s razlogom.

Policajac je posvojio dječaka kojeg je spasio
Jody je rekao svojoj supruzi, Jeannie, o posebnom dječaku kojeg je upoznao i o užasnim stvarima koje su se Johnu dogodile.

„Nije imao milimetar kože na tijelu na kojem nije bila rana ili modrica“, rekao je Jody, „Nikada nisam vidio nešto gore.“

Jody i Jeannie su se složili da ih John treba. Par, koji je već imao 15-godišnjeg i 8-godišnjeg sina je prihvatio Johna u svoju obitelj otvorenih ruku.

No to nije bio kraj širenju te obitelji.

Samo nekoliko dana nakon što se John pridružio njihovoj obitelji, Jeannie je saznala da je trudna…/Izvor: magazin.ba/

Ostavite komentar