Naslovnica Zanimljivosti IZAŠLA JE NA PAR SATI I OSTAVILA MUŽA SA DJECOM U KUĆI:...

IZAŠLA JE NA PAR SATI I OSTAVILA MUŽA SA DJECOM U KUĆI: KAD SE VRATILA, VRISNULA JE OD UŽASA…

42
0

IZAŠLA JE NA PAR SATI I OSTAVILA MUŽA SA DJECOM U KUĆI: KAD SE VRATILA, VRISNULA JE OD UŽASA…

Jedna Britanka ostavila je muža i djecu same na svega par sati i rekla im da su sami zaduženi za večeru. Kad se vratila i ušla u kuhinju, kaže, vrisnula je. Sljedeći put kada se usudite da prezrivo frknete na domaćice i njihov posao, sjetite se ovoga.

Ona je, kaže, izvela nedavno svoju majku u restoran kako bi proslavile njen 89. rođendan. Bila sam presretna što ću se makar jednom spasiti spremanja večere i raspremanja. Rekla sam mužu i djeci da idemo i da će sami sebi spremiti večeru – kaže ona.

Međutim, kada se vratila kući, Vendi je, kaže, vrisnula od muke. Imala je i zašto, jer ono što su uradili je zaista vrhunski bezobrazluk. Očajna je podijelila prizor na Facebooku i slike su brzo planule.

Ona kaže da je poslije početnog vriska riješila da ukućane kazni tako što je, kaže, ukinula Božić u njihovoj kući. Nered je, ipak, počistila ona. /Izvor: hayat.ba/

Prethodni članakEVO ZAŠTO NAM NOGE OTIČU NA VRUĆINI: Samo je jedan UZROK i lako se može spriječiti!
Sljedeći članakOGLASILA SE MAJKA MILENE RADULOVIĆ, prvi put o slučaju koji je potresao region: “Milena ima bezrezervnu podršku porodice”