(VIDEO) TUČA U STUDIJU! Učesnica rijalitija FIZIČKI NASRNULA na Dušicu – ISPOLIVALA je i BACILA STOLICU na nju

Haos!

Dešavanja iz rijaliti programa “Farma” se i dan danas prepričavaju. Gledaoci su kraj malih ekrana posmatrali najveće rijaliti igrače poput Kristijana Golubovića, Stanije Dobrojević, Vesne Vukelić Vendi, Zorice Marković, Tamare Đurić itd.

Oni su se potrudili da gledaocima prirede pravi šou, ali neretko su odlazili toliko daleko da je bilo i fizičkih obračuna.

Jedna tuča zabeležena je u studiju kada je voditeljka Dušica Jakovljević ugositla Vendi po njenom izlasku iz rijalitija.

– Vendi ne znam da li si primetila, ali u studiju su i bivši farmeri: Ivan Gavrilović, Jelena Milošević, Zorica Marković i Ivana Šašić. Vi takođe možete da postavite neka pitanja ukoliko vas nešto zanima – rekla je Dušica bivšim farmerima.

– Ja ću ispoštovati gledaoce pa ću izaći na binu – rekla je Zorica, a zatim pred svima ispolivala vodom Vendi.

 Vendi je pojurila u tom trenutku za Zoricom, a od njenog vikanja zatresao se studio. Dušica je pokušala da ih smiri, a zatim je Vendi u naletu besa krenula i na nju.

– Stani molim te, nemoj mene – vikala je voditeljka, dok ju je Vendi gurala.

Zatim je Vukelićeva dohvatila stolicu i gađala Zoricu, a voditeljka je pozvala obezbeđenje da reaguje. Tom prilikom Vendi je uputila niz uvreda Markovićki.

Pogledajte kako je izgledala ova stucija: /Izvor: srbijadanas.com/

Ostavite komentar