(VIDEO) Nestvarno si lijepa! Ne samo BiH nego ni ovo takmičenje nije vidjelo ovakvu damu: Nijedna nije dobila ovoliko komplimenata kao ova Bosanka

Tuzlanska ljepotica Azra Husarkić ni večeras u “Zvezdama Granda” nije iznevjerila očekivanja brojnih građana Bosne i Hercegovine koji je bodre i navijaju da ona bude ovogodišnja pobjednica ovog takmičenja.

Čini se da za nju ne treba brinuti jer je i u novoj emisiji zablistala u punom sjaju.

Pored njenih neospornih vokalnih sposobnosti, ona je bila i apsolutna zvijezda i što se mode tiče. U bijelom kombinezonu, Azra je izgledala poput bijelog labuda. Tokom cijele sezone, ova 23-godišnja pjevačica oduševljava svojim modnim odabirima i jedva čekamo da vidimo što nas čeka za onu najvažniju večer – finale, u kojoj je ona, sudeći po komentarima žirija, siguran kandidat.

Jelena Karleuša ni večeras nije štedjela komplimente na račun ove atraktivne takmičarke iz Bosne i Hercegovine:

“Toliko si lijepa da je to nestvarno. Dugo nisam vidjela tako lijepu djevojku, takvu damu, tako obučenu, sa toliko stila, kosa, šminka, frizura, stajling, ponašanje… Uvijek besprijekorno. Ti jesi dama, ali na sceni mora da izađe bezobrazluka. Moraš da dodaš emocije. Ja ne znam samo da li je ne samo Bosna i Hercegovina nego ovo takičenje da li je vidjelo ovakvu damu”, istakla je JK, a Azra joj se ljubazno zahvalila nekoliko puta.

Večeras se Azra našla u duelu sa Ahmedom Karićem (17) iz Zenice, a žiri je već u prvoj pjesmi “Bosno moja” podigla na noge, a prvog Dragana Stojkovića Bosanca od kojeg je i dobila prvi glas.

Za drugu pjesmu izabrala je “Tvrđavu od ljubavi” od Tanje Savić, tokom kojom je njena mentorica Ana Bekuta stalno dobacivala “Bravo, Azra”.

“Što se tiče Azre, “Bosno moja”, ma ko šećer”, prokomentarisao je Bosanac. /Izvor: grand. online/

Ostavite komentar