Naslovnica Svijet (VIDEO) Mladić iz Srbije mučki ubijen na ulici u SAD dok je...

(VIDEO) Mladić iz Srbije mučki ubijen na ulici u SAD dok je šetao psa

85
0

(VIDEO) Mladić iz Srbije mučki ubijen na ulici u SAD dok je šetao psa

Mladić srpskog porijekla, Milan Lončar (25) svirepo je ubijen preksinoć dok je šetao psa u SAD-u i to nekoliko stotina metara od svog doma u Breweryju, gradiću nadomak kod Philadelphije.

Njega su nasred ulice presrela, a zatim i ubila dvojica muškaraca koji su ga prethodno pokušali opljačkati.

 Na snimci koje su zabilježile nadzorne kamere, može se vidjeti kako Lončaru prilaze spomenuti muškarci. Jedan mu prilazi s leđa dok mu drugi prilazi licem u lice s pištoljem u ruci.

Činilo se kako muškarci samo prijete Lončaru s ciljem oduzimanja novca, no nekoliko sekundi kasnije, razbojnik je ispalio hitac u prsa nesretnog mladića.

Lončar u tom trenutku počinje obilato krvariti te se na snimci vidi kako u lošem i drhtavom stanju pokušava iz džepa izvaditi mobitel vjerovatno pokušavajući potražiti pomoć.

No, ubrzo je nepomično pao na tlo dok je pas ostao pored tijela. Tamošnja policija ubrzo je pronašla mladića u lokvi krvi i besvijesnom stanju.

Prevezen je u obližnju bolnicu, no nažalost prostrijelna rana bila je kobna. Uličari koji su počinili ovo okrutno ubojstvo nestali su s mjesta zločina, a policija još uvijek traga za njima.

Inače, Milan Lončar porijeklom je iz Srbije ali je odrastao i školovao se u Philadelphiji. Tamo je i diplomiralo na sveučilišteu Temple u prosincu prošle godine, prenosi večernji.hr /Izvor: radiosarajevo.ba/

Prethodni članak(VIDEO) Kuća strave u Australiji u kojoj je Hrvatica ubila djecu pa sebe: Čuli su se vrisci
Sljedeći članak(Video) Snimak Stanivukovića koji danas ne bi ponovio: “Dobar konjo, aaa?”