SRAMOTA, OTIŠLI PRED ŠABANOVU KUĆU U ŠAPCU I ZATEKLI UŽAS: “Ne može da se diše od smrada”, EVO ŠTA SE DESILO!

Hasan Dudić, pjevač i brat od tetke pokojnog Šabana Šaulića, otkrio je kako je kuća Šaulića u Šapcu oronula.

– Kuća je baš oronula. Dmeluje zapušteno, jer niko ne živi godinama u njoj. Nedavno sam bio u gradu i šokirao sam se kada sam vidio da su kontejnere za đubre postavili tik uz kuću i maltene na samu kapiju. Ej, pa od tolike ulice da kontejneri smrde ispred Šabanove kuće. Nema smisla. Toliko sam bio ljut i bijesan da sam odmah otišao u opštinu i podnio zahtjev da uklone smeće – rekao je Hasan i dodao:

– Sramota da tu stoji smeće. Dolaze turisti da vide gdje je kralj narodne muzike odrastao, a tamo ne može da se diše od smrada. Bio sam uporan i uspio da istjeram svoje da opština te kontejnere premjesti na drugo mjesto – zaključuje Dudić za “Star”, prenose mediji.

Podsjetimo, porodična kuća kralja narodne muzike, koju je on sazidao prije nekoliko decenija, već duže vrijeme je prazna i u nju je rijetko ko dolazio. Dok je bio živ, Šaban je povremeno obilazio svoj dom, ali se u njemu nije dugo zadržavao. Međutim, uvek je bio posebno vezan za to mesto i redovno je plaćao ljude koji su održavali kuću i pazili na nju. /Kurir.rs/I.B/Star/

Ostavite komentar