ISTINA O ŠIŠANJU CECE RAŽNATOVIĆ! Tajna o kojoj se dugo šutilo: PALA SAM U NESVIJEST, PLAŠILA SAM SE

Iako su prošle decenije otkad se folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović ošišala na kratko, ova njena frizura još uvijek je tema brojnih rasprava i povod za glasine

Cecu i Arkana spojio je Oliver Mandić, koji je angažovao Cecu i Džeja da pjevaju na proslavi Srpske dobrovoljačke garde 11. oktobra 1993. godine, a ona je tada imala tremu o čemu je pričala gostujući u emisiji “Maksovizija” na TV Pink 1996. godine.

– Bila je ljubav na prvi pogled, normalno. Ja sam se njega strašno plašila i nije mi bio simpatičan. Mnogo sam čitala o njemu i imala sam iskrivljenu sliku o njemu. Kada je trebao da pjevam sa Džejem, za Dan garde – rekla je Ceca gostujući na Pinku 1996. godine.

– Ja sam čuo da sam ja ošišao neku Cecu. Znao sam pokojnog Tomu Zdravkovića i Lepu Lukić od tih pjevača, a Cecu nisam čuo nikada da pjeva, niti sam je vidio uživo. Ona kad je došla, oni su mi je predstavili kao djevojku koju sam ja ošišao. Tako smo se upoznali – izjavio je Arkan tada, a onda ga je Ceca prekinula:

– Nije bilo tako, bilo je: “Daj da upoznam tu djevojku Cecu”, umilnim glasićem i dodao je: “Baš mi je milo da upoznam djevojku koju šišam godinu dana, a ne poznajem je”. Ja sam tu pala u nesvijest. Čula sam to za šišanje, to je bilo strašno. Pa su se pitali da li nosim periku – govorila je Ceca 1996. godine u emisiji “Maksovizija”,prenosi Informer.

Nakon straha, uslijedila je ljubav i svadba decenije. /Izvor: novi.ba/

Ostavite komentar