Naslovnica Zdravlje “VRATIO SE RAK, PONOVO JE OTIŠAO NA OPERACIJU” SRPSKA PJEVAČICA OTKRILA DETALJE:...

“VRATIO SE RAK, PONOVO JE OTIŠAO NA OPERACIJU” SRPSKA PJEVAČICA OTKRILA DETALJE: Evo u kakvom je stanju njen otac!

145
0

“VRATIO SE RAK, PONOVO JE OTIŠAO NA OPERACIJU” SRPSKA PJEVAČICA OTKRILA DETALJE: Evo u kakvom je stanju njen otac!

Katarina Živković se u posljednjim mjesecima protekle godine povukla iz javnosti jer, kako je tada istakla, više nije mogla da bude vesela pred kamerama dok je brinula o ocu koji se bori sa opakom bolešću.

– Gledala sam sebe na televiziji i riješila sam da prestanem da se pojavljujem i da ne lažem ljude da sam puna života. Dok ne bude bolje, ne želim da se pojavljujem. Mučna je situacija sa tatom koji se razbolio, operisan je, ali se karcinom vratio. Svi dajemo sve od sebe da to sve bude kako treba. Dodatno me plaši ova situacija u kojoj su svi bolnički centri pretvoreni u kovid bolnice. Sada nema mjesta za onkološke bolesnike, ne smiješ ni najobičniji grip da imaš. To je i malo nepravedno, ali mi nećemo odustati – ispričala je u decembru za Star pjevačica.

Ipak, u poslednjem intervjuu, Katarina je mnoge obradovala lijepim vestima kada je riječ o njenom ocu.

– Mama i ja se trudimo da sve bude kako treba, a tata je sada dobro, hvala Bogu. Imao je operaciju i sada prima svoju terapiju. Meni je sve to teško palo – ispričala je Živkovićeva za Alo.

– Od Božić Bate mogu samo da poželim malo više novca u ovoj godini, ali naše želje uopšte nisu bitne. Mi možemo da želimo, ali na kraju bude ono što mora da se desi. Naša najveća pobjeda jeste što smo uspjeli da se sačuvamo u doba korone, a nadam se da će tako i ostati. (novi.ba/Foto:print screen novi.ba)

Prethodni članak(VIDEO) TOMO JE SPASAO 16 KONJA U POTRESU, ALI RUBIN NIJE IZDRŽAO: Doživeo je stres od kamiona i uginuo! Životinje su moje blago!
Sljedeći članakAngela Merkel: Restrikcije u Njemačkoj ostaju do aprila!