(VIDEO) Sestre blizanke su nadmašile sva očekivanja: Njihovi geni su jedinstveni!

Ove jednojajčane sestre blizanke su nadmašile sva očekivanja te dokazale da su njihovi geni uistinu jedinstveni.

Posebna i snažna veza između sestara nešto je što ne može biti objašnjeno u potpunosti te je definitivno nešto što ništa ne može raskinuti.

U većini obitelji, sestre, unatoč razlici u godinama i osobnim razlikama, vole zajedno raditi mnogo toga. Dijele odjeću, cipele, priče te uživaju u druženju. Bez obzira na poneku svađu koja se dogodi između njih, one se uvijek drže zajedno. Taj tip veze postaje snažniji kako vrijeme odmiče, a dokaz su sestre Kerri i Kelli.

Jednojajčane blizanke već imaju svoje obitelji. Zapravo, svaka od njih ima blizance. Kerri Buker ima četverogodišnje blizanke, a njezina sestra Kelli Wall ima petogodišnje blizanke.

Ovo je zaista snažan dokaz da se gen za blizance prenosi u obitelji. To je gen iz kojeg proizlazi mogućnost rađanja više blizanaca u raznim generacijama unutar jedne obitelji. Kerri i Kelli imaju više od neraskidive veze. Još im je jedna stvar zajednička: obje su ponovno zatrudnjele s blizancima.

Obje žene imaju pune ruke posla s brigom oko kuće i brigom za svoje blizanke, ali ih novost o novoj trudnoći nije ni malo potresla. Bilo je još veće iznenađenje kada je Kerri podijelila da ona i njezin suprug nisu ni planirali drugo dijete.

Ujedno, liječnici su čak rekli da ona možda neće moći više začeti nakon prve trudnoće. Kelli je, u drugu ruku, željela još djece, ali nije očekivala da će opet začeti blizance. Njihove su kćeri bile najviše uzbuđene zbog svega što se događalo.

Kerrine kćeri su joj ljubile stomak, a Kelline su kćeri organizirale kako će izgledati dječja soba. Obje žene, kojima je već poznata radost i napor nošenja blizanaca, su poželjele dobrodošlicu svojim bebama u samo nekoliko tjedana razlike. Kelli je rodila osam tjedana ranije, a Kerri mjesec dana prije zakazanog termina.

Možemo samo zamisliti zabavu u njihovim domovima sada kada obje imaju po dva seta blizanaca. Obiteljska okupljanja bit će posebno zanimljiva te će biti potrebne dodatne sobe za svu tu dječicu koja će nesumnjivo biti povezana snažnom vezom.

Odgajanje blizanaca može biti zbunjujuće, kaotično i ponekad iscrpljujuće, ali je sve to vrijedno jer su dvije bebe zaista poseban blagoslov. Ovi će blizanci imati zaista mnogo predivnih uspomena. Ujedno će se dvostruko više zabavljati – zaista predivan blagoslov za obje obitelji. /Izvor: magazin.ba/

Ostavite komentar