IZNENADNA SMRT MUŽA SNEŽANE ĐURIŠIĆ JE VELIKA TRAUMA! Pjevačica sa BOLOM u glasu progovorila o UŽASNOM gubitku!

Legendarna pjevačica Snežana Đurišić je pričala o mnogim temama o kojima do sada nije. Ona se prisjetila svog djetinjstva i prvih koraka u muzici.

– Rođena sam 6.6.1959. godine, prvi kontakt sa muzikom je bio sa sedam godina, a sa devet sam već snimila ploču. Godine su period kroz koji prolazimo i trebalo bi da iz svega onoga što nas snađe izvučemo pouku, da znamo šta je bilo, a šta ne bi trebalo da se ponovi. Moje djetinjstvo je bilo savršeno. Kao dijete sam počela da pjevam, a uslov je bio da budem odličan đak. Ja pripadam generaciji koja nije imala problema, živjelo se skromno, ali imali smo svega, išli smo i na odmore, ništa nam nije nedostajalo. Roditelji su mi se posvetili naročito, jer sam krenula od malih nogu da radim ovo što radim ovo, i neizmjerno sam i njima i Bogu zahvalna. U Kraljevu smo živjeli i moji profesori su se obratili mom ocu i rekli da bi voljeli da se pojavim na tom muzičkom takmičenju, tata je rekao da nema ništa protiv, od toga dana njih dvojica su bili uz mene. Sve je krenulo od te druge ploče gdje je bila i pjesma “Pokon bratu” koje je i dan danas popularna. Djeca ne znaju za strah, ja sam sve mogla, putovala, nisam spavala, a ja sam bila ja na toj pozornici – ispričala je Snežana.

Ona je otkrila da je istinita priča da se jednom prilikom potukla u školi, a potom se prisjetila i kako joj je Tito pomogao.

– Istina je, bila sam džudista, sportista. Postoji nešto što želim da kažem i na šta sam ponosna, nisam ponosna što sam se tukla, ali Bože moj, meni je bilo žao i uvijek prva priđem i na to sam vrlo ponosna. Jeste, moj idol je Lepa Lukić. Znam da sam kao dijete od 11 godina pjevala na proslavi Titovog rođendana, to gostovanje mi je olakšalo život kad je u pitanju karijeru. Otac nije mogao da dobije prekomandu za Beograd, a u Kraljevu nije bilo srednje muzičke škole. Onda sam ja kao djevojčica bila pozvana da presječem Titovu tortu, sedela sam tu pored njega i pitao me je, gdje živim, šta mi radi tata, ja sam rekla šta bih voljela, ali da tata ne može da dobije prekomandu i onda je tata dobio prekomandu. Tati je to bio vrhunac jer je bio član partije. Ja nisam bila svjesna težine i svega tog jer sam bila dijete, djeca nemaju strah. To mi je pomoglo da se školujem, zahvalna sam i Bogu i predsjedniku – navela je ona.

Snežana je progovorila i o svom pokojnom spurugu, ali i o kćerki i sinu.

– Udala sam se sa 18 godina, 36 godina sam bila u braku, imam dvoje djece. Pokojni muž je bio harmonikaš i posao nas je upoznao i zbližio. U nekom restoranu između Šapca i Loznice, tu sam gostovala, upoznali se, čuli se, izašli. Moji nisu bili za to da se udam, ali kad dijete nešto naumi, bolje nemojte braniti. Ja sam se tako ponašala kad su moja djeca u pitanju, imam ćerku i sina, oni imaju po dvoje djece, oni su razlog za život. Ja nisam baka koja sve dozvoljava. Roditelj je odgovornost, a baka je drugo, odgovornost je na roditeljima, ja pomažem roditeljima i ne kvarim ono što oni žele, ali svakako uživam u njima na način za koji nisam znala kad sam ja radila. Maja živi u Njujorku sa svojom porodicom, ja odlazim tamo svaki čas i oni dolaze ovamo, sad postoje vajberi, skajpovi, malo je lakše, ali meni nije problem, čitav život putujem i čim me uhvati želja za njima sjednem na avion i odem. Ona je otišla tamo da završi fakultet, onda se udala i ostala tamo – rekla je Snežana, a potom se osvrnula na trenutak kad joj je iznenada preminuo suprug:

– Imala sam sa sinom tih teških trenutaka, ali neka je živ i zdrav. Ali je suprug otišao iznenada, surovo ali dobro, ko to preživi bude jači. Nisam u trenutku znala šta se dešava. Imate izbor da stanete na crtu ili da potonete, ja sam borac i to je mesto su srcu odnosno praznina koja stoji, ali život ide dalje. Neka samo ima zdravlja i sreće i biće dobro – ispričala je Snežana,prenosi Espreso.

Pjevačica je otkrila i kako izgleda njena ljubav sa Vanjom Miloševićem.

– Ja sam to željela, ali ja nemam strah. Ja sam poslije četiri godine govorila ako Bog kaže da tu sam, voljela bih da mi se desi ljubav, ali tamo je sve u nečijim rukama i hvala Bogu dogodila mi se ljubav. Volim, voljena sam i to je sve. Što se te stvari koriste na raznorazne načine, svako ko komentariše tuđ život govori o sebi. Moja djeca su ljudi, oni su protiv toga da ja budem sama, a u izbor partnera su vaspitani da se ne miješaju, oni su okej sa tim. Uvijek kad nekog volite želite sa njim da budete do kraja života, dok je ovako dobro je – rekla je Snežana. /Izvor: novi.ba/

Ostavite komentar