Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Htjela da testira dečka zgodnom plavušom: Njegovu reakciju gledali su u...

(VIDEO) Htjela da testira dečka zgodnom plavušom: Njegovu reakciju gledali su u nevjerici!

267
0

(VIDEO) Htjela da testira dečka zgodnom plavušom: Njegovu reakciju gledali su u nevjerici!

Mnogo je primjera da nisu svi muškarci skloni varanju. Jedan od njih je to i javno pokazao, a pritom nije znao da će njegovo odbijanje zgodne plavuše završiti na internetu. Njegova djevojka prijavila se u emisiju ”To Catch a Cheater” koja se snima u SAD-u, a kojoj je cilj da otkrije muškarce koji bi prevarili svoje partnerke s potpuno nepoznatom ženom.

I dok su brojni muškarci nasjeli na igru seksi plavuše, jedan je pokazao da ima i onih poštenih. Muškarac je tako sedio na terasi restorana kada mu je prišla zgodna djevojka i upitala ga za pomoć. Počela je da razgovara s njim i otvoreno mu ponudila da se nađu.

Ali, on joj je rekao da ima planove sa svojom djevojkom. Međutim, plavuša je bila uporna i svejedno mu ponudila svoj broj telefona. On je i to odbio i svojom reakcijom oduševio sve, a pogotovo svoju djevojku s kojom je dvije godine u vezi. Voditelj emisije na kraju je priznao kako ”uhvate” mnogo takvih muškaraca koji ne bi prevarili, ali ih ne objavljuju jer su jednostavno – dosadni. /Izvor: magazin.ba/

Prethodni članakO OVA TRI DJEČAKA PRIČA CIJELA SRBIJA: Oduševićete se kad saznate šta oni u stvari rade! (FOTO)
Sljedeći članak(VIDEO) Zaboravili da obavijeste mačku da su dobili bebu: Zbog njene reakcije plakat ćete od smijeha!