Isplivali detalji Kristijanovog ugovora: Sad ćete se šokirati!

Kristijan Golubović je najaktivniji za Crnim stolom i spreman je da prokomentariše svaku temu. Šuškalo se u javnosti da je “debelo naplatio” svoje učešće u najgledanijem rijalitiju. Spominjane su se vrtoglave sume, a pojedini tvrde da mu sljeduje i stan u centru Beograda.

O cifri je pričao i Golubović pred ulazak u “Zadrugu”.

– Kažu meni, ti si cirkuzant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000 eura? Evo, da otkrijemo karte, pa neka me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim – rekao je Golubović za “Avaz” prije ulaska u “Zadrugu”.

Međutim, izgleda da se Kristijan ne takmiči za glavnu nagradu. Od izvora bliskog produkciji, “Srbija Danas” prenosi da njemu ugovor ističe 6. marta i da se pregovara o nastavku njegovog učešća.

Takođe, o ovoj temi govorio je i bivši zadrugar Filip Mijatov nakon diskvalifikacije u jednom od svojih lajvova na Instagramu.

– Kristijan neće pobijediti, ja mislim. To nije po ugovoru, on ima ugovor na šest mjeseci – otkrio je Mijatov na svom Instagram lajvu, pa izlasku iz rijalitija, o nekadašnjem robijašu. /Izvor: Republika.rs/Ekskluziva.ba/

Ostavite komentar