“DOBILI SMO POBJEDNICU” TAKMIČARKA SINOĆ ODUVALA KONKURENCIJU: Odmah dobila sve glasove

Uduelu “Zvezda Granda” našle su dvije atraktivne takmičarke, Branka Šaula (33) iz Banja Luke i Anastasija Ićurup (19) iz Melenaca, koje su pomutile razum kako žiriju tako i gledaocima.

Prva takmičarka to je učinila izgledom, a manje izborom pjesama “Dodirni mi kolena” i “Zbog tebe”, dok je druga to napravila fantastičnim glasom. Inače, mlada Anastasija otpjevala je istu prvu pjesmu kao njena “konkurencija”, dok je za drugu “oduvala” “Da je tuga snijeg” u akustičnoj verziji.

Na kraju duela žiri je talentovanu Anastasiju nagradio sa maksimalnih šest, dok je druga dobila samo dva glasa.

Čuvena šestotka je prokomentarisala da je ovo Brankino najbolje pojavljivanje u takmičenju, dok je Džordž rekao da je imala manje sreće jer je njena “protivnica” odabrala istu numeru koju je, inače, maestralno otpjevala.

– Jako prijatno iznenađenje, sa toliko godina tako zrelo doživljavaš stvari da je to nenormalno – rekao je Džordž za 19-godišnju Anastasiju, pa “okrivio” Milija da pojačava mikrofon kada pjevaju njegovi takmičari.

Saša Popović nije mogao da dozvoli da se takmičenje blati, pa je tražio da kandidatkinje zamene mikrofone i da Anastasija ponovo otpjeva prvu pjesmu.

– Izvini se sad zato što si rekao da ja nešto petljam – poručio je Mili nakon ponovljenog nastupa, a Džordž je rekao da mu se sigurno neće izviniti, jer i dalje smatra da pojačava matrice i mikrofon svojim takmičarima.
– Ovo je, bre, sramota. Kako ti nije nelagodno? Sram te bilo- vikao je Mili, pa mu zaprijetio da ako nastavi ovako da ga blati, da će vidjeti šta će se desiti.

– Samo ti prijeti slobodno – hladno je rekao Đorđe, ali su Popović i Šerifovićka prekinuli svaku diskusiju i tražili od Anastasije da odabere mentora.

Talentovana takmičarka odlučila je da takmičenje nastavi sa Jelenom Karleušom.

– Hvala ti što si mene izabrala, bila si fanstatična – završila je Jelena i obratila se Škorićki, sa kojom inače priprema takmičare.

– Dobili smo pobjednicu – završila je Jelena. (Grand online)

Ostavite komentar