Naslovnica Showbizz Šta bi Snežana Đurišić radila da se OPET RODI? (VIDEO)

Šta bi Snežana Đurišić radila da se OPET RODI? (VIDEO)

133
0

Šta bi Snežana Đurišić radila da se OPET RODI? (VIDEO)

Snežana Đurišić svakako je jedna od najvećih zvezda domaće narodne muzike koja se može pohvaliti karijerom dugom čak pedeset godina. Svojim hitovima “Pričaj mi pričaj” ,”Kleo se kleo” i mnogim drugim utemeljila je svoje mesto na estradi, a u emisji “Grand Magazin” otkrila je kako je za njen uspeh zaslužno vaspitanje kroz koje su je roditelji naučili da u svemu što radi bude perfekcionista. Pevačica je istakla da su se tada roditeljski saveti slušali i da je ona svoj uspeh postigla koračajući pravim putem.

-Celu svoju karijeru sam radila kako je trebalo i zato danas imam prilku da čujem divne komplimente o meni i mojoj karijeri. Ljudi imaju poštovanja zato što imam taj perfekcionizam koji mi je nametnut kroz vaspitanje. On je doveo do toga da ta pesma koja se peva treba da bude otpevana najbolje moguće i ja se tako dajem, a publika to prepoznaje- bila je iskrena pevačica.

Snežana ne misli za sebe da je najbolja u svakom aspektu života, ali kada je pevanje u pitanju tu daje sve od sebe i teško joj možemo naći manu.

-Ne mogu se pohvaliti da sam kreativna kada je u pitanju, na primer, oblačenje imam svoje ljude koji misle o tome šta ću da obučem. A kada je pevanje u pitanju to je Božija kreativnost. Ja ne planiram, jednostavno tako izađem, otpevam i retko ponovim isto- rekla je pevačica, a zatim istakla kako svoju profesiju ne bi menjala.

– Kada bih se opet rodila isto bih radila! Srećna sam i privilegovana od Boga da sam pogodila svoju profesiju- zaključila je Snežana.

Celo gostovanje možete pogledati u videu ispod. /Foto: Instagram / Autor: S. Čumić/

Prethodni članak(VIDEO) KOLAPS NEVIĐENIH RAZMERA! Mina i Kristijan u NIKAD ŽEŠĆEM SUKOBU! Obezbeđenje ih jedva razdvojilo!
Sljedeći članakDESET BEBA POGINULO U POŽARU: Stravična nesreća šokirala svet (FOTO, VIDEO)