Oglasila se djevojčica iz Niša koju je oteo “malčanski berberin”!

Želim da jednog dana napišem knjigu ili uradim film koji će da opiše šta mi se desilo kako bi djeca znala da se ponašaju i reaguju u mojoj situaciji – kaže djevojčica.

Djevojčica iz Niša, koja je bila žrtva Ninoslava Jovanovića, poznatijeg pod nadimkom „malčanski berberin“, poželila je za božićnom trpezom da napiše knjigu o svemu što je preživjela, piše „Kurir.rs“.

Kako kaže, želi da pomogne djevojčicama, da znaju kako da se snađu ako dođu u situaciju sličnu njenoj. U nadi da život može da se nastavi tamo gdje je praktično prekinut prije godinu dana porodica je danas bila okupljena za božićnom trpezom.

– Želim da jednog dana napišem knjigu ili uradim film koji će da opiše šta mi se desilo kako bi djeca znala da se ponašaju i reaguju u mojoj situaciji – kaže djevojčica.

Trenutno joj, kako kaže, najviše treba samo jedna soba.

– Treba mi soba da učim i vježbam… Htjela sam da sviram violinu, ali pošto sam za nju malo zakasnila volila bih da sviram gitaru – kaže djevojčica.

Božić je porodici pružio mir i nadu u bolje sutra, a majka djevojčice kaže da bi svi naradije zaboravili sve loše što se dogodilo. Porodica je ove godina na okupu i to je ono što je najvažnije. Deda kaže da se nada da će im nova godina donijeti zaborav, a baka je samo zahvalna što su svi na okupu – uključujući prije svega unuku.

– Moja božićna želja je da smo svi na okupu i da kćerki obezbjedim da živi bolje nego do sada – kaže otac djevojčice. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Ostavite komentar