U osvetničkom pohodu bagerom uništio 50 novih Mercedesa vrijednih 5 milijuna eura!

Bivši zaposlenik, 38-godišnji razočarani Španjolac, prvo je bagerom probio ulazna vrata tvornice, a zatim počeo razbijati nova parkirana vozila koja su bila spremna za isporuku kupcima.

Upoznajte drevni preparat koji snižava krvni pritisak uz pomoć…

Prostatitis nestaje u samo 2 dana, a glavni razlog je…

Za SEDAM dana prodišite punim plućima. Ukusno, prirodno i jednostavno!

Bivši zaposlenik Mercedesove tvornice u Vitoriji, posljednjeg je dana 2020. godine u ranim jutarnjim satima sjeo je na bager, vozio njime po cestama 21 km do tvornice koja proizvodi Mercedesove limuzine i Vito luksuzne combije te započeo njihovo uništavanje. Španjolski El Pais izvještava da se u tvornici Mercedesa u Vitoriji, na Silvestrovo, dogodio se neobičan incident koji će se pamtiti. Zaštitari ga nisu mogli zaustaviti u razornom maršu. Pucali su u zrak, nakon čega je muškarac stao. Uspjeli su ga zadržati do dolaska policije. Prema El Paisu, prouzročio je štetu od oko 5 milijuna eura i razbio najmanje 50 novih vozila ovog vrhunskog proizvođača automobila.

Prema španjolskim medijima, muškarac je bio zaposlen u tvornici 2016. i 2017. godine. Pretpostavlja se kako je ovu neobičnu akciju planirao nekoliko godina. Bager je ukraden u dvorištu građevinske tvrtke u gradu Legutian, a zatim se razarač cestom otputio u tvornicu Mercedesa u 21 kilometar udaljenu Vitoriju.

Policija je priopćila da prvi podaci istrage ukazuju da se radilo o osvetničkom maršu, ali još nije poznato što je uzrok takve pretilosti. Još nije poznato je li muškarac otpušten iz tvornice prije nekoliko godina ili postoji neki drugi razlog njegove osvete.

Sudeći po fotografijama, muškarac je u tvornici izazvao je pravu devastaciju. /Izvor:  Autopress.hr/cazin.net/

Ostavite komentar