Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Prolaznici su bili zabrinuti kad je mladić skinuo 6 njemačkih ovčara...

(VIDEO) Prolaznici su bili zabrinuti kad je mladić skinuo 6 njemačkih ovčara s povodca, no onda ih je nešto začudilo

139
0

(VIDEO) Prolaznici su bili zabrinuti kad je mladić skinuo 6 njemačkih ovčara s povodca, no onda ih je nešto začudilo

Augusto Deoliveira postao je poznat nakon što je na internetu podijelio videe u kojima pokazuje kako se njegovi psi ponašaju kad je on u blizini. Između njega i njegovih ljubimaca postoji jedna posebna veza koja se može objasniti tek kada se čuje njegova priča.

Mladić je odrastao na jednoj farmi u Brazilu. Oko sebe je imao jako puno pasa i već kao dijete naučio je kako se treba ponašati prema njima. Naučio je uspješno komunicirati sa psima, a oni ga smatraju članom čopora što zapravo i nije ništa čudno kad se uzme u obzir da s njima provodi većinu dana.

Njegovi psi ga jako cijene i vrlo su poslušni, a dokaz je i situacija u kojoj je pred kamerama svojim njemačkim ovčarima skinuo povodac i pokazao što se nakon toga dogodi. Psi slušaju njegove naredbe i ne pada im na pamet da učine nešto što je protiv pravila ponašanja njihovog čopora. Neki prolaznici su bili malo zabrinuti kad su morali proći kraj 6 odraslih njemačkih ovčara, no onda su vidjeli da Augusto drži sve pod kontrolom. U videu ćete vidjeti zanimljive reakcije ovih poslušnih pasa. /Izvor:magazin.ba/

Prethodni članakISPOVJEST DANA: “Sestra me užasno povrijedila, došla je kod mene u Njemačku…”
Sljedeći članak(VIDEO) Ovako izgleda najveće “groblje” za najskuplje svjetske automobile! Nećete vjerovati kakvi sve automobili skupljaju prašinu!