Pogledajte šta se pojavilo u naselju pored Petrinje nakon zemljotresa: I DALJE “RASTE”, rupa široka 20 metara (FOTO)

Nakon snažnog potresa, na petrinjskom su se području počele pojavljivati rupe u zemlji. Na posjedu Nikole Borojevića jučer se pojavila nova rupa koja se neprestano širi.

Borojević procjenjuje da bi bilo potrebno više od tisuću kubika zemlje za zatrpati rupu i to se jednostavno ne isplati. Policija je došla na očevid i ogradila rupu da netko ne bi stradao.

”Rupu sam primijetio jučer između 13 i 14 sati i ona je bila manja nego sada oko 70 posto. Bila je oko 15 metara promjera, a dubina je bila oko pet metara. Sad je dubina do sedam metara, a širina najmanje 20 metara. Još uvijek se odronjava. Bili su statičari i oni kažu da se ne može ništa sada napraviti nego se treba čekati da to stane”, objasnio je Nikola.

Rekao je i da se nekoliko manjih rupa pojavilo u susjedstvu, a neke su već i zatrpane. Sve su to manje rupe koje se nisu širile, za razliku od one na njegovom posjedu, prenosi N1.

”Tu sam rođen i tu nikad nije bilo nikakvih rupa. Kažu da ovo područje leži na jastuku vode i da bi to sve moglo potonuti”, rekao je Nikola. (novi.ba)

Ostavite komentar