Gradonačelnik Petrinje razbijao automobilom po gradu: “Napravio sam 100 prekršaja..”

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović u srijedu nakon potresa automobilom je razbio metalnu ogradu u centru grada, a zatim pobjegao s mjesta događaja unatoč upozorenjima policije, javlja Dnevnik.hr.

To je potvrdio i sam gradonačelnik. Nakon pitanja je li tačno da je to bio on, gradonačelnik je zastao:

”Pa gledajte.. Ne znam otkud vam ta informacija”.

Nastavio je da on živi u centru Petrinje.

”Da, ja se vozim po gradu, u strogom centru imam kuću i preuzeo sam odgovornost da dođem do kuće u kojoj je moja žena bila sama. Ona je teško preživjela potres”, rekao nam je.

”Idem u centar grada, ali sigurniji sam kad idem autom. U brzini se svašta može dogoditi”, pravdao se.

Priznao je da radi prekršaje jer mora doći kući.

”Možda sam napravio prekršaje, ali nisu tako strašni. Spreman sam platiti kaznu, to je ionako najmanje što mi se dogodilo u zadnjih tjedan dana”, kaže Dumbović.

Objašnjava da je kada ide pješice gradom više izložen jer mu cigla može pasti na glavu, a dok se vozi može mu oštetiti samo vozilo.

”Radim prekršaj jer moram doći kući. Napravio sam ih najmanje 100 u zadnjih tjedan dana. Vozio sam u jednosmjernoj ulici, u suprotnom smjeru…”, kaže Dumbović.

Na snimci se čuje kako policajci u centru Petrinje Dumboviću u automobilu govore da izađe iz vozila.

“Ugasite vozilo. Zapovijedam vam, ugasite vozilo. Ja sam ozbiljan”, čuje se na snimci iz Petrinje. Dumbović je, umjesto da je poslušao policiju, odlučio odvesti se s mjesta događaja.

Iz policije su ranije kazali da nemaju nikakvih informacija o identitetu vozača, već da znaju samo da je riječ o muškarcu.

Svemu je svjedočio i Mostovac Miro Bulj koji je kazao da ne zna ko je vozio automobil, ali da je, ko god bio u pitanju, razočaran.

”Policija tamo radi svoj posao radi sigurnosti svih nas. Ovo nije bilo korektno prema policiji, malo sam razočaran takvim ponašanjem”, rekao je Bulj. (novi.ba/Foto:print screen novi.ba)

Ostavite komentar