(VIDEO) 18 policajaca se pojavilo ispred kuće tinejdžera, 12 godina nakon što mu je tata iznenada preminuo! Ovo je razlog!

U listopadu 2007 godine Sarah Schieber ostala je bez svog muža i postala 33-godišnja udovica. Njen muž Chad iznenadno je umro tijekom maratona u Chicagu. U jednom trenutku se samo srušio i umro. Imao je samo 35 godina.

Chad je bio čovjek kojeg su svi poštovali. Bio je policajac koji je uvijek davao sve od sebe da pomogne svojim sugrađanima i zaštiti ih. Obitelj ga je obožavala, svojoj djeci je bio veliki uzor, pogotovo sinu Micah koji je tad imao samo 6 godina. Tatin pogreb ostavio je veliki utisak na njega, nije mogao vjerovati svojim očima kad je vidio kako 200 policajaca posljednji put pozdravlja njegovog oca.

12 godina kasnije Micah je postao punoljetan, a završetak škole htio je proslaviti između ostalog i uz policajce Midland city policijske postaje u kojoj je radio i njegov otac. Poslao im je pozivnicu, a iako nije očekivao veliki odaziv, ispred njegove kuće se pojavilo točno 18 policijskih auta i policajaca koji su ga došli pozdraviti i još jednom mu pokazati koliko su cijenili njegovog oca. /Izvor: magazin.ba/

Ostavite komentar