Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Ni veterinari ne znaju što se događa s ovim psom. Vlasnica...

(VIDEO) Ni veterinari ne znaju što se događa s ovim psom. Vlasnica je pokazala zbog čega ga uspoređuju s kozom

124
0

(VIDEO) Ni veterinari ne znaju što se događa s ovim psom. Vlasnica je pokazala zbog čega ga uspoređuju s kozom

Emma i Oliver udomili su neobičnog psa Petera nakon što ga njegovi prijašnji vlasnici nisu više mogli zadržati. Par je saznao za njegovu “manu”, no svejedno su se zaljubili u njega i odlučili mu pokloniti novi dom.

Jednogodišnji pas je misterij čak i veterinarima jer ni oni ne znaju što se točno događa s njim. Peter ima čudne tikove zbog kojih se usred hodanja ili trčanja prevrne, baš kao što to koze rade kada su uplašene i kada ih uhvati panika. Međutim, u Peterovom slučaju nije riječ o panici, strahu ili nečemu lošem.

Njegovi novi vlasnici primijetili su da se pas često prevrne kada je zadovoljan ili znatiželjan. Veterinari su zaključili da nije riječ o igranju, nego vjerojatno o neurološkom problemu koji ga tjera da to radi. Poprilično su sigurni da ga ništa ne boli, ali ovog problemčića se vjerojatno neće tako lako riješiti.

Emma i Oliver kažu da ih prolaznici često ispituju što se točno događa s njihovim psom, a neki se jednostavno smiju te Peterove kretnje smatraju simpatičnima. /Izvor: magazin.ba/

Prethodni članak(VIDEO) Doveli su bebu od 20 mjeseci na bazen i pustili je samu! Prizor će vas ostaviti bez daha!
Sljedeći članak(VIDEO)18 policajaca se pojavilo ispred kuće tinejdžera, 12 godina nakon što mu je tata iznenada preminuo! Ovo je razlog!