POTRESNA ISPOVIJEST BAKE MALOG ANDREJA (12): Rekao je mami dolazim za 20 minuta MOJA KĆERKA SVE PREDOSJETILA!

Stravična tragedija u kojoj su u ponedjeljak oko 20.40 poginuli Andrej P. (12) i Milan Ilić (48) uznemirila je Nišlije, ali i razljutila mnoge jer je N.S. (19) bahatom vožnjom “audija” pokosio na trotoaru nedužno dijete i oca troje maloljetne djece.

Ova tragedija se dogodila na širokom Bulevaru Medijana gdej je N.S. vozio, a onda mu je automobil proklizao zbog kiše i klizavog kolovoza.

Prema prvim informacijama, N.S. nije bio u alkoholisanom stanju, a prevozio je tri djevojke iz pravca “Stop šopa” prema megamarketu. Kako je auto proklizao, on je bočnim dijelom vozila pokupio dijete i Ilića na trotoaru.

Dijete je preletjelo iza ograde gdje se nalazi prostor niškog Vodovoda, a Ilić je izdahnuo u Kliničkom centru u Nišu.

Njegova majka koja je došla na lice mjesta predosjetila je tragediju jer je on upravo tada otišao u kupovinu. Nije znala da je on među poginulima.

Baka mališana, Ljiljana Kostadinović kaže…

– Išao je prethodne večeri da kupi puzle. Ima 12 godina i naučen je da prelazi ulicu i sve ostalo. Rekla sam mu da ne ide jer je počela kiša. Majka mu je došla i zvala ga je. Rekao je “dolazim za 20 minuta”. Vjerovatno mu je iscurila baterija. I sigurno nije vidio tog ludaka koji kad ih je udario, on se vraćao dva tri puta nazad jer je vozio neke djevojke. Postoje ljudi koji su zvali policiju prethodnih dana zato što neki ludak juri gradom…

I onda je udario mog unuka i čovjeka koji su samo išli trotoarom. Mojak ćerka je tačno predosjetila, počela je da plače. Ja sam otišla tamo, jedna policajka je zvala urgentno i nekako sam vidjela da ona sve zna. Moja kćerka je sjela na beton i plače. Potpuna agonija. Moja kćerka Vesna mi iz policije plače. I onda smo saznali istinu jer su mog bivšeg supruga zvali iz kapele da identifikuje dijete. Strašno nam i bilo i još je. Moja kćerka je trenutno pod lijekovima… – priča Ljiljana.

N. S. iz Beograda je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje je izvršio krivično djelo teško delo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. (novi.ba)

Ostavite komentar