SADA TE ČUVA TATA: Potresna poruka osvanula na mestu gde je bahati vozač usmrtio malog Andreja (12) GORE SVEĆE ZA DVE NEDUŽNE DUŠE!

Venac sa potresnom porukom posvećenom tragično nastradalom dečaku Andreju Prekljušaju (12), koji je poginuo sa prolaznikom Dejanom Ilićem kad ih je na trotoaru “audijem” pokosio bahati vozač Nemanja S. (19) iz Beograda, postavljen je na mestu tragedije na Bulevaru Medijana.

Kraj venca su ostavljene i dve ruže, crvena i bela, kao i sveće i upaljeno kandilo za pokoj duše tragičnih žrtava ovog udesa.

– Mom Andreju, sad si među anđelima gde te tata čuva. Voli te tetka – piše na vencu ostavljenom na nestu nesreće.

Na trotoaru su još vidljivi tragovi užasne nesreće – otisci automobilskih guma koje su sa kolovoza skrenule na trotoar gde su usmrtile dvojicu nedužnih prolaznika – dečaka koji se vraćao kući iz obližnjeg tržnog centra i čoveka koji je bezbrižno šetao sa komšijom.

Ovaj Bulevar, inače, jedan je od najuređenijih saobraćajnica u Nišu jer ima po tri kolovozne trake sa obe strane, a trotoar je odvojen i ima stazu i za pešake i za bicikliste.

Širina i dobro stanje kolovoza je upravo razlog zbog kojeg mnogi vozači dolaze ovde da bi dali najduži “gas do daske” svojim četvorotočkašima ne poštujući ograničenje brzine. Dvanaestogodišnji Andreja pre nekoliko godina ostao je inače bez oca koji je preminuo u snu.

Porodica je sinoć prijavila dečakov nestanak jer se u prvom trenutku kad se dogodila nesreća nije znalo da je on među žrtvama. Policija je na uviđaju mislila da je nastradala mlađa devojka, a tek kasnije utvrđeno je da je u pitanju dvanaestogodišnjak za kojim se od te noći tragalo. (Kurir.rs/Blic)

Ostavite komentar