Uhpšena majka nakon što je svoje jednogodišnje dijete ostavila u automobilu, dok je ona bila u baru!

Majka iz Tennessea uhapšena je nakon što je optužena da je svoje dijete bacila u svoje vozilo da pije u baru tokom novogodišnje noći, navodi Daily Beast.

Sylvie King (25) iz Chattanooge u državi Tennessee bila je u baru kada je osoba primijetila jednogodišnjakinju u njenom parkiranom automobilu u blizini objekta, izvijestila je WTVC-TV pozivajući se na izjavu. Osoba je nastavila da razbija prozor kako bi oporavila dijete, a zatim je obavijestila policiju, kažu u prodavaonici.

Izvještaj je rekao da je policija upozorila zaštitnike bara da pozovu vlasnika automobila. Iako u početku nije odgovorila, King je na kraju krenula prema policajcima i opisana je kao “bijesna i ratoborna” u izjavi pod izjavom kada je ispitivana o njenom djetetu u vozilu, navodi WTVC-TV.

Policajci su takođe rekli da su detektirali “miris teškog alkohola” koji dolazi iz Kingovog tijela zajedno s iskrivljenim govorom i crvenim očima, navodi se u izjavi. Baka bebe pokupila ju je na mjestu događaja, izvijestila je novinska stanica. (novi.ba/Foto:Print screen novi.ba)

Ostavite komentar