(VIDEO) Tuga u Petrinji ne prestaje: Muškarac koji je uslijed pada sa krova preminuo pravi je heroj! STRADALIMA DONIRAO SVOJU KUĆICU

Petrinju je danas pogodila nova tragedija. Prilikom pada s krova oko 10 sati poginuo je volonter koji je pomagao unesrećenima.  Vatrogasci i Hitna pomoć su pokušali reanimaciju, ali je bila neuspješna.

Radi se o 57-godišnjem A.C., bivšem specijalcu i umirovljenom časniku iz sela Mali Jadrč nedaleko Vrbovskog.

Jednoj obitelji stradalnika jučer je donirao vlastitu kamp kućicu, a danas je pokušao pomoći pri sanaciji krova. To se, nažalost, pokazalo kobnim.

“Zvao me jučer, pitao jesam li na području Petrinje da se nađemo. Rekoh mu da dolazim sredinom tjedna. To je zadnje što smo se čuli, ne mogu vjerovati”, rekao je za Jutarnji njegov prijatelj.

Gradonačelnik Petrinje: Čovjek je izgubio život, nema riječi da umanjimo bol

“Nemojte se neorganizirano penjati na krovove. Znam da je teško gledati svoju imovinu i muku, ali najteže je doći pred obitelj i reći da više nemaš najbližega. U toj pomoći možemo napraviti prestrašne štete, a s druge strane kad pogledamo da je čovjek izgubio život onda ne postoje riječi da umanjimo bol. I onda kako pred te ljude?” rekao je za HRT gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović. /Izvor: novi.ba/

Ostavite komentar