(VIDEO) OBORIO NA KOLENA Bosanca, rasplakao Karleušu, Marija mu ponudila duet: Takmičar ODUVAO žiri “Zvezda Granda”!

Takmičar iz Bijelog Polja Isak Šabanović svojim izvođenjem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” oduševio je članove žirija, a posebno Dragana Stojkovića Bosanca i Mariju Šerifović.

Kandidat čiji je mentor Aleksandar Milić Mili izvodio je pesme “Stipu Gatibo” od Mladena Vojičića Tife i “Oprosti mi što te volim” od Željka Bebeka. Nakon prvih stihova, Crnogorac je dobio glasove pevača iz žirija, koji su ga posmatrali u neverici.

– Eh, sad, moram ustati. Ti si moj Bosanac, al’ ne vredi, ubi ovaj Crnogorac – konstatovao je Dragan Stojković obraćajući se suparničkom takmičaru Šabanovića.

Bosanac je učinio nešto što nikada nije do sada. Napustio je ostale članove žirija kako bi izašao na scenu i poklonio se kandidatu.

– Ja sam najosporovaniji član žirija, koji nije gledao u ovaj naslov “Zvezde Granda”. Majstore, ti si sve ono što ja zagovaram osam-devet godina koliko sam ovde, to si pokazao. Ti si pokazao da znaš šta pevaš! Ti si pokazao šta je estrada! I ti si pokazao što se voli muzika – pričao je uzbuđeni Stojković, pa dodao:

– Majstore, sve ono što sam ganjao u studiju godinama, ti si ovde u dva-tri minuta uradio! Bravo, momče – izgovorio je Bosanac, pred naklon Isaku.

Jelena Karleuša, takođe nije mogla da sakrije oduševljenje:

– Šabanoviću i mene si uspeo da rasplačem! Ti si od večeras nova balkanska zvezda! Čestitam – rekla je pevačica.

– Ja ovo do sada nikada nikome nisam izgovorila, ukoliko ti za to budeš zainteresovan, ti ćeš sa mnom pevati duet – ponudila je Marija Šerifović.  /Izvor: srbijadanas.com/

Ostavite komentar