Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Čovjek spasio hobotnicu koja se nasukala, zauzvrat je dobio neočekivanu zahvalu...

(VIDEO) Čovjek spasio hobotnicu koja se nasukala, zauzvrat je dobio neočekivanu zahvalu koju nikada neće zaboraviti

173
0

(VIDEO) Čovjek spasio hobotnicu koja se nasukala, zauzvrat je dobio neočekivanu zahvalu koju nikada neće zaboraviti

Ocean je pun svakojakih bića i zanimljivih susreta, a ništa ne oslikava tu misteriju kao nedavno iskustvo koje je jedan muškarac imao s nasukanom hobotnicom!

Umjesto da ostavi hobotnicu da se uguši u pijesku, ovaj ju je dragi čovjek pokupio, odveo do oceana i vratio u vodu. No ono što se dogodilo nakon toga postalo je viralno na internetu…

Sve je počelo kada se ovo osmokrako biće našlo u plitkoj vodi na plaži, vjerojatno ju je val ostavio nakon plime. Hobotnica je zapela u pijesku dok ju nije prijetio čovjek i odlučio joj pomoći.

Primijetio je da se hobotnica pokušava održati na životu, uzeo je plastičnu čašu, napunio ju s vodom, pokupio hobotnicu. Tada je otišao do dubljeg dijela oceana i polako ju otpustio.

Muškarac je strpljivo stajao i gledao hobotnicu kako se vraća u prirodni okoliš, zahvalna za spas. U nekoliko sekundi hobotnica je počela disati i vijugati.

No onda je učinila nešto šokantno.

Malo je stvorenje raširilo svoja ticala i odjurilo natrag u plitku vodu, do čizme muškarca. Tada je stavilo dva pipka na njegovu čizmu, kao da govori „Hvala što si mi spasio život.“

Hobotnica je tamo stajala nekoliko sekundi i držala pipke na njegovoj nozi, a zatim se odgurnula preko pijeska. Umjesto da ode u dubok ocean, skoro je sat stajala u plitkoj vodi.

Pogledajte kako je ovo nevjerovatno biće spašeno i kako izražava zahvalnost čovjeku. Stvarno je nevjerovatno! /Izvor: magazin.ba/

Prethodni članak(VIDEO) Jaguar je skočio na malog psića, a kada su svi pomislili najgore, dogodio se neočekivan obrat
Sljedeći članak(VIDEO) Djevojčica (3) je 11 dana provela sama u divljini. No, kad vidite ko je cijelo vrijeme bio s njom, ostat ćete bez riječi!