Naslovnica Svijet (VIDEO) AVION PAO NA KUĆU, STRADALE TRI OSOBE! Porodicu spasila svađa zbog...

(VIDEO) AVION PAO NA KUĆU, STRADALE TRI OSOBE! Porodicu spasila svađa zbog koje su prešli u drugu sobu!

160
0

(VIDEO) AVION PAO NA KUĆU, STRADALE TRI OSOBE! Porodicu spasila svađa zbog koje su prešli u drugu sobu! 

Tri osobe su mrtve nakon što se mali avion srušio na kuću izvan Detroita, saopštio je šerif okruga Oakland.
Vjeruje se da su stradali pilot i dva putnika, saopštila je šerifova kancelarija. Petočlana porodica koja živi u kući izvukla se živa, ali kuću je zahvatio plamen, saopštila je kancelarija. Kuća se nalazi u gradskom naselju Lion, oko 40 kilometara zapadno od Detroita.

Majka je rekla kompaniji VDIV za CNN da je porodica bila unutra kada se avion srušio. Rekla je da su se u dnevnoj sobi svađali oko toga koji film gledati i da su prešli preselili u drugu sobu kada je avion udario u kuću, navodi VDIV.

Da su majka, otac i troje djece ostali u dnevnoj sobi, bila bi to druga priča, izvijestio je VDIV. Porodična mačka je stradala, prenio je VDIV. Kuća se nalazi sjeverno od aerodroma Oakland, kojim upravlja okrug Oakland,prenosi Informer.

Erik Malen rekao je za VDIV da je pad aviona uvijek bio njegov največi strah, jer avioni stalno lete iznad tog kvarta do aerodroma udaljenog oko kilometar.

– Imam dvoje braće i sestara mlađih od 2 godine, a oni su gore spavali; dremali su … Brinemo se da se ovo moglo dogoditi i nama, jer avioni sve vrijeme lete ovdje nisko – rekao je drugi komšija za medije. /Izvor: novi.ba/

Prethodni članak(VIDEO) Seizmološka služba objavila video koji prikazuje sve potrese oko Petrinje u dva dana
Sljedeći članakLjekari zabrinuti, ljudi bi mogli trajno ostati bez čula mirisa i okusa: Nove posljedice Covida