Tozovac se oženio u 85. godini: Pjevač stao na ludi kamen poslije 4 decenije sa Emilijom!

Predrag Živković Tozovac vjenčao se u četvrtak 31. decembra, sa svojom životnom saputnicom Emilijom Mimom, prenose beogradski mediji. Slavni pjevač i Mima riješili su da potpišu čuveni papir nakon 40 godina ljubavi i zajedničkog života.

Svega nekoliko ljudi prisustvovalo je vjenčanju, a slavlje nije moglo da prođe bez malo muzike i harmonike. Simpatično, prijatelji su Tozovcu pjevali “Podignimo uvis čaše, Toza se ženi”.

Podsjetimo, Tozovac će 22. januara napuniti 85 godina, dok je Mima od njega mlađa dvije decenije. Kako se vidi na fotografiji sa vjenčanja, Mima je nosila narandžastu odjevnu kombinaciju, a Tozovac odijelo.

“Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla.

Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: ‘Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim’. Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao”, rekao je jednom prilikom čuveni pjevač, prenio je /Telegraf. telegraf.rs/

Ostavite komentar