(VIDEO) ŠOK! STANIJA UŠLA U ZADRUGU! Pogledajte reakciju Kristijana Golubovića, a tek kako je ĐETIĆ reagovao!

Starleta Stanija Dobrojević ušla je u “Zadrugu” i iznenadila sve zadrugare, ali i gledaoce. Naime, Dobrojevićeva je ušetala u elegantnoj crvenoj haljini, a Kristijan je bio iznenađen kada je video Staniju. On ju je potpuno ignorisao i otišao na drugu stranu, te se nisu čak ni pozdravili.

Sudeći po reakciji, ni Vladimir Tomović se nije obradovao bivšoj ljubavi i devojci, pa je samo tiho ušao u Belu kuću i seo na svoje mesto, bez ikakvog pozdrava. Podsetimo, Stanija je odlučila da povuče krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića nakon što su se nedavno sreli u Osnovnom sudu u Rumi, a on pred sudijom rekao da se šalio kada je izjavio da će je ubiti.

– Krivičnu prijavu nisam podnela samo ja nego i tužilaštvo, Kristijan Golubović se meni izvinio i dao reč da me nikad ne bi povredio. Odustajem da ga krivično gonim -rekla je tada je Stanija, pa dodala da je bila potrešena kada se susrela sa Kristijanom.

– Bila sam potrešena u emisiji, nije mi nimalo prijatno, Najteće je mojoj porodici. Bile su pretnje ubistvom, bila sam saterana u ćošak. Spustili smo lopte i zakopali ratne sekire. Laknulo mi je posle iskaza. To je rešeno, ja sam čovek i ne želim da niko završi u zatvoru. Mir nema cenu. /kurir.rs/

Ostavite komentar