Naslovnica Zanimljivosti Stravičan zločin: Ubio ljubavnicu pa sebe, tijela na cesti pronašao pekar!

Stravičan zločin: Ubio ljubavnicu pa sebe, tijela na cesti pronašao pekar!

199
0

Stravičan zločin: Ubio ljubavnicu pa sebe, tijela na cesti pronašao pekar!

Kako se neslužbeno saznaje, lokalni poduzetnik (58) u selu Krapinica iz pištolja je usmrtio ljubavnicu (41) pa je presudio i sebi. Mrtva tijela na cesti je ujutro pronašao pekar koji dostavlja hljeb u selu.

Portal Zagorje.com piše da je nesretni par bio u dugogodišnjoj vanbračnoj vezi, koja je bila dosta burna, a sve je kulminiralo ove godine, kad su se ljubavnici posvađali i partnerica ga je prijavila da ju je i seksualno zlostavljao.

Muškarac je završio u istražnom zatvoru, iz kojeg je pušten prošli mjesec. No, svađe i obračuni tu nisu stali. Kad se vratio iz zatvora, policija je napravila pretres njegove kuće, ali nisu našli oružje za koje se pričalo da ga posjeduje. Razljućeni ljubavnik, kažu njegovi susjedi, javno je govorio da će se razračunati sa znatno mlađom ljubavnicom. Naime, tvrdio je da ga je partnerica prijavila policiji bez razloga i nije se mogao pomiriti da je, kao ugledni poduzetnik, završio iza rešetaka.

U četvrtak je u Krapinici vladao muk, a mještani su u nevjerici stajali u dvorištima prateći kako policija s upaljenim rotacijama dolazi u njihovo inače mirno mjesto. Oboje imaju po troje djece. /Izvor: novi.ba/

Prethodni članak(VIDEO) DRUŠTVENE MREŽE BRUJE O NJENOM PADU! Miljana Kulić prosula se svom težinom, UNIŠTILA sve oko sebe! A Rešićka izvukla deblji kraj!
Sljedeći članakKlizište odnijelo 12 zgrada, nestalo deset osoba